Websites

Omdrejningspunktet for den digitale kommunikation.

Groft sagt, så er en virksomhed usynlig, hvis ikke den har et website, der er velkomponeret, velprogrammeret og gennemtænkt, så den kan danne det naturlige omdrejningspunkt for alle de værktøjer, der i dag hører med til en effektiv digital markedsføring.

Få et hurtigt indblik i, hvordan vi hos Jugel Digital arbejder med websites…

Vi programmerer i Umbraco.

Vi laver aldrig bare et website for en kunde. For os er der tale om en helhedstænkning, hvor hjemmesiden er den basis, der skal bære alle de øvrige digitale indsatser, der kræves for at skabe effektiv markedsføring. Derfor programmerer vi i CMS systemet Umbraco, hvor vi koder fra bunden. Vi bruger ikke skabeloner, fordi det er vores erfaring, at det  ved at skabe en ren og unik kode, kan vi sikre helt fundamentale elementer som hastighed, brugervenlighed (UX), søgemaskineoptimering, dataindsamling og tracking.

"De dage er forbi, hvor et website "bare skulle være flot". I dag ligger den reelle kreativitet i en kombination af design og kodning."

Kan kode
være smukt?

Hos Jugel Digital arbejder vi ikke med programmering i ét rum og det grafiske i et andet. For os er der tale om to sider af samme sag. Begge dele er kreative discipliner, der skal fungere som en helhed for at et website kan fungere optimalt. Derfor arbejdet både grafiker og programmør hånd i hånd når vi skal sikre at jeres visuelle identitet skinner igennem på jeres website.

Et website er
det digitale maskinrum.

For at et website fungerer optimalt skal det naturligvis være visuelt velfungerende og fortælle en troværdig historie om den pågældende virksomhed. Det er indlysende. Men hvad vil det sige, at et website er velfungerende? Hos Jugel Digital kigger vi på flere faktorer: Først og fremmest skal der være en høj brugervenlighed (også kaldet en høj UX – User Experience), dernæst skal websitet være moderne i både farver, typografi og arkitektur, og herunder skal der være en programmering, der sikrer, at vi hele tiden kan optimere på SEO, re-programmere, integrere web-kampagner osv.